Alweer een tijdje geleden, maar vandaag schrijf ik weer een blogpost. Dit keer ga ik mijn invulling geven aan de Winter tag. Ik zie tags vaak op blogs en op Youtube voorbij komen en ik vind het een leuk concept om wat meer over mensen te weten te komen. Daarnaast ben ik totaal geen zomers persoon en heb ik vanaf het begin van 2015 verlangd naar de herfst en de winter. So let’s start..

 


Favoriete winter nagellak?
Ik moet eerlijk bekennen dat ik weinig tot geen nagellak draag.. Mijn nagels zijn verre van sterk en daarnaast ben ik te slordig en te ongeduldig om nagellak normaal aan te kunnen brengen. Rond de feestdagen vind ik het echter wel leuk om een kleurtje aan mijn nagels te geven, meestal een rode kleur of iets met een subtiele glitter.


Favoriete winter lip product?
Allereerst is het voor mij van groot belang dat ik mijn lippen goed invet, every lipbalm will do. Naast de rest van mijn huid, lijden mijn lippen helaas ook onder het koudere weer. Daarnaast ben ik sinds dit jaar erg into lipsticks en wil ik deze winter voornamelijk wat meer donkere kleuren gaan dragen. Hierbij denk ik aan nude- en bruintinten en (donker) rode kleuren.


Meest gedragen winterse kleding?
Mij zul je in de winter voornamelijk in IMG_5829donkere jeans zien rondlopen. Wat ik erboven draag, zal eigenlijk altijd wel variëren. Een leuke blouse met een vest of colbertje of een simpele trui, niet veel bijzonders. Qua schoenen wissel ik ook vaak af; sneakers of enkellaarsjes all the way. Hakken zul je me alleen zien dragen tijdens de kerstdagen haha.


Meest gedragen winterse accessoire?
Definitely, sjaals! Ik kan er geen genoeg van krijgen, het kan zo veel doen voor je outfit en is daarnaast natuurlijk ook super functioneel.


Favoriete winterse kaars/scent?

Dit is een lastige.. Ik heb veel verschillende geurkaarsen, maar geen één is favoriet of een échte winterse geur.

 

Favoriete winterse drankje?
‘Tea is always a good idea’.. Ik drink in de image3herfst en de winter voornamelijk thee. Koffie lust ik niet en chocomel drink ik vrijwel alleen koud. De thee die ik drink varieert van simpele rooibos thee naar ontspanningsthee of wanneer ik ziek ben een thee die goed is voor mijn keel.

 

Favoriete winter/kerst film?
Het is zo afgezaagd, maar ik blijf genieten van de Home Alone films. Verder heb ik niet echt voorkeur, rond kersttijd kijk ik sowieso vaker tv dan normaal. Er zijn dan meestal genoeg leuke films en programma’s op tv die de kerstsfeer naar boven halen.. love it!


Favoriete winter/kerst liedje?

Alle kerstnummers die Pentatonix heeft gezongen, zijn mijn favoriet. Ik kan deze liedjes, naast het kerstalbum van Michael Bublé, uren achter elkaar laten afspelen en er nog geen genoeg van krijgen. Ook luisteren we hier thuis tussen kerst en oud en nieuw altijd naar de Top 2000 a gogo, ik geniet ervan.


Favoriete winterse gerecht/snack?

Als food-liefhebber vind ik dit een lastige keus.. Van hutspot naar gourmetten en van pannenkoeken naar soep, ik vind het allemaal lekker. Als mama het maar heeft gemaakt, dan vind ik het gegarandeerd lekker (lief hè, mam). En als snack zit ik rond sinterklaas vooral aan de truffelpepernoten en rond oud en nieuw uiteraard aan de oliebollen, yum!

 

Favoriete kerstdecoratie dit jaar?
Houten woonaccessoires, wat dennenappels IMG_5442e.d. en mooie waxinelichthouders maken mijn kamer toch echt een stuk gezelliger met het grauwe en koude weer. Echt kerstdecoratie heb ik niet in mijn kamer, hoogstens wat lichtjes hier en daar.


Wat staat er bovenaan je kerstverlanglijstje?
Hier moet ik even over nadenken, begin november ben ik namelijk nog jarig geweest en ben ik al goed verwend met leuke cadeaus. Waar ik vooral op hoop is een gezellige kerst samen met mijn familie en mijn vriend.. en lekker eten 🙂

 

Waar ik vooral naar uitkijk zijn cosy nights op dance in pj's
de bank voor de tv met familie en/of le boyfriend, met een lekkere warme kop thee, kacheltje aan en lekkere snacks op tafel. Ook ben ik van plan om hier en daar een dagje uit te plannen, ook leuk om naar uit te kijken.

Dit was alweer mijn winter tag, ik vond het erg leuk om in te vullen. Laat me weten wat je er van vindt en waar jij naar verlangt deze winter.

xoxo Vivian.

 

Facebookinstagram