Maandelijks krijg ik de Blux box in huis met hierin hele leuke (voornamelijk fullsize) producten om uit te proberen. Het leek me leuk om de inhoud van deze box met jullie te delen en jullie kennis te laten maken met Blux.

 

 

Een aantal jaren geleden besloot ik een (maandelijks) abonnement te nemen op een beautybox. Toen heette dit WAATbox, waarna het later weer werd overgenomen/vervangen door de welbekende Glossybox. Weer een tijd later werd dit de Prettybox, waarna het vervolgens de Deautybox werd.. Snap je het nog? Tegenwoordig heet het dus de Blux box, uit te spreken als Be Lux.

 

De producten worden in samenwerking met hair en make-up artist Mari van de Ven uitgekozen en geselecteerd. Je kan kiezen uit verschillende abonnementen voor de box, hiervoor verwijs ik je even naar hun site. Er zijn een aantal merken die vaker terugkomen in de Blux box, dit zijn naar mijn mening ook wel goede producten. Zo zitten er vaak producten van Bellápierre, Kueshi en Naobay in de box.

 

Let’s open the box..

 

_DSC0044 (2).jpg

 

Wanneer je de box opent, zit er altijd een informatieboekje in. Hierin staat welke producten er in je box te vinden zijn en staat er informatie over deze producten bij. Dit boekje leg ik meestal eerst aan de kant, omdat ik vaak eerst zelf wil zien wat voor producten er in de box zitten.

 

_DSC0045 (2).jpg

 

En… dit zijn alle producten in de box. Ik was blij verrast toen ik zag dat er een product van Kueshi in zit, omdat ik dit een fijn merk vind. Daarnaast herkende ik de droogshampoo van Batiste en het merk Bellápierre. Eens kijken wat alles is en wat mijn eerste indruk is.

 


 

 

_DSC0046 (2).jpg

 

Nou, deze viel me dus gelijk op: de Kueshi Soft Feel, Sensitive Skin met kamille, calendula, hamamelis en mallow. Hm, klinkt interessant. Van kamille en calendula heb ik wel eens gehoord, maar van die laatste twee nog nooit.

 

Het boekje zegt: ‘Mocht je last hebben van een droge huid of rode plekjes, dan wordt de Soft Feel Cream van Kueshi jouw beste vriend! Deze hydraterende crème, die tevens zeer geschikt is voor een gevoelige huid, helpt de vochtbarrière van de huid weer op te bouwen. Naast de intensieve hydraterende behandeling helpt het ook roodheid en fijne lijntjes te verminderen. Breng het product ’s morgens en ’s avonds aan op een gereinigde huid voor een optimaal resultaat!’ 

 

Het is een full size product met een waarde van €17,75. Ik ben erg benieuwd naar dit product, maar ik weet al bijna zeker dat ik deze fijn ga vinden. Voorgaande verzorgingsproducten van Kueshi zijn me namelijk ook goed bevallen. Het ziet er in ieder geval veelbelovend uit. De prijs is niet goedkoop, maar voor 50ml ook niet te duur. Ik probeerde het product uit op mijn hand; de crème smeert makkelijk uit, trekt snel in en is vrijwel geurloos. De werking van het product moet ik nog ondervinden als ik hem natuurlijk volledig ga uitproberen.

 


 

 

 

_DSC0080 (2).jpg

 

Wat me daarna opviel was deze grote pot. Het is een bodybutter van het merk Fruttini (Fruttini My Daydream Is Strawberry Body Butter) en aan de verpakking te zien, is het een bodybutter met aardbeien geur. Ben nog niet echt verkocht.

 

Het boekje zegt: ‘Na het gebruik van de shower gel is deze romige body butter aan de beurt. De body butter is, net zoals de shower geld, een feest voor je huid. De heerlijke zoete aarbeien geur is een genot voor je zintuigen! Tevens smeert het gemakkelijk uit en trekt deze snel in. Het resultaat/ Je huid ziet er gevoed uit en voelt zijdezacht aan!’

 

De genoemde shower gel laat ik hierna zien. Ook deze pot is een full size product en heeft een waarde van €6,95. Voor een pot van 250ml is die prijs zeker niet hoog. Ik was eigenlijk een beetje bang om de pot te openen, aangezien ik heel veel aardbei geuren te zoet of te chemisch vind. Zo vind ik bijvoorbeeld die van The Bodyshop wèl lekker. Eenmaal de geur te hebben geroken, vind ik hem niet erg lekker. Hij is echt mega zoet, maar misschien is dat iets waar ik doorheen moet kijken? Ik besloot een klein beetje van het product op mijn hand uit te smeren. Hij voelt goed aan, trekt snel in en hierna is de geur eigenlijk ook niet echt overheersend (gelukkig!).

 


 

 

_DSC0070 (2).jpg

 

Het volgende product is de Fruttini My DayDream Is Strawberry Shower Gel. Dit is een redelijk grote verpakking van 200ml en ook deze, net als de body butter, sprak me nog niet heel erg aan i.v.m. de aardbeien geur.

 

Het boekje zegt: ‘Zoet, verleidelijk, rebels, glamoureuze, experimenteel, casual – je voelt je elke dag anders. Het Duitse merk Fruttini heeft daarom 6 verschillende productlijnen ontwikkeld voor elke stemming, met elk een andere geur. Wij hebben gekozen voor de lijn My Daydream Is Strawberry. De transparante roze shower gel verandert op de huid in een zachte schuim. De ingrediënten zorgen voor een weldaad voor de huid en geven deze een oppepper met aardbeien geur voor pure verleiding!’

 

Nou, als dat niet veelbelovend klinkt. Ook deze geur is mierzoet en een klein beetje chemisch, naar mijn idee. Het is wederom een full size product, dit keer met een waarde van €3,95. Dat is echt niet duur voor een verpakking met een inhoud van 200ml. Ik denk dat ik deze shower gel gewoon eens moet uitproberen, misschien dat de geur me dan wel heel erg meevalt. Ik ben in ieder geval wel benieuwd of dit product ook daadwerkelijk verandert in schuim wanneer je ermee doucht.

 


 

 

_DSC0076 (2).jpg

 

Het volgende product is deze kleine tube van Bergman Beauty Care. Het is de Reborn Scrub, een Facial Scrub Cream. Een erg kleine verpakking, maar ik vind het heel leuk om gezichtsverzorging uit te proberen. Dus ik ben erg benieuwd.

 

Het boekje zegt: ‘Droom jij van een gladde, egale en vitale huid? Gebruik dan de Reborn Scrub van Bergman Beauty Care! Deze scrub zorgt voor een zachte peeling van de huid waarbij dode huidcellen worden verwijderd waardoor de opname van huidverzorgingsproducten wordt verbeterd. Gebruiksadvies: één à tweemaal per week met zachte ronddraaiende bewegingen op de gereinigde huid aanbrengen.’

 

Dit product is een sample van 5ml, maar mocht je het product in full size willen aanschaffen dan betaal je €60 voor een verpakking van 100ml. Deze sample heeft dus een waarde van €3. Ik ben wel nieuwsgierig naar dit product en of hij daadwerkelijk fijn werkt. Ik probeerde een klein beetje van het product uit op mijn hand en ik moet zeggen dat ik de scrubdeeltjes aan de harde kant vind voelen. Maar dat kan natuurlijk weer heel anders op mijn gezicht aanvoelen. Daarnaast is de geur redelijk neutraal, het doet me denken aan de geur van een moddermaskertje. Ik ben erg benieuwd naar de werking van dit product.

 


 

 

 

En het één na laatste product dat ik in de box vind, is de Bellápierre Cheek&Lip Stain. Hoewel ik ooit al eens een hele mooie lipstick heb ontvangen van Bellápierre in deze box, was ik niet laaiend enthousiast om dit product. Dat komt omdat ik niet zo goed overweg kan met dit soort producten (kan dus aan mij liggen haha). Het is in ieder geval wel een erg fel roze kleur.

 

Het boekje zegt: ‘Wij zijn fan van Bellapierre, en zo ook van hun cheek&lip stain. Dit 2-in-1 product tovert een mooie roze gloed op je wangen en lippen. In tegenstelling tot de gewone lip en cheek stains die vaak moeilijk aan te brengen zijn, is deze variant super creamy en goed uitsmeerbaar. je zult versteld staan van het natuurlijk resultaat en de mooie combinatie op wangen én lippen!’

 

Dit product is een full size versie en heeft een waarde van €12,99. Persoonlijk zou ik zoiets niet snel kopen, omdat ik gewoon niet zo goed met dit soort producten overweg kan en omdat de kleur mij iets te fel is. Wanneer ik er met mijn vinger overheen/doorheen ga, voel ik dat de substantie inderdaad heel creamy is. Aan de ene kant heel fijn, maar aan de andere kant dus even afwachten of ‘ie dan goed blijft zitten op de lippen. Ik denk dat deze kleur op de lippen minder fel is, dus die ga ik binnenkort gewoon eens uitproberen. En wie weet is het wel een leuk kleurtje voor in de zomer.

 


 

 

_DSC0051 (2).jpg

 

En het laatste product is de Batiste Dry Shampoo, áltijd handig! Ik gebruik niet iedere dag droogshampoo, maar ik probeer wel mijn haar zo min mogelijk te wassen. Op de laatste paar dagen of de laatste dag voordat ik het ga wassen, kan mijn haar soms wat slierterig en/of lichtelijk vet worden. Als dat moment eenmaal is aangebroken, dan zit mijn haar ook gewoon echt niet meer. Een beetje droogshampoo doet daarbij wonderen, heel handig dat ze er een kleine verpakking hebben in gedaan. Ook fijn om in je tas mee te nemen.

 

Het boekje zegt: ‘In no-time een frisse look? Zie er ieder moment van de dag goed uit met Batiste, de nr. 1 droogshampoo uit de UK! Een paar snelle sprays veranderen je look in een handomdraai. Je haar ziet er schoon en fris uit met extra volume en textuur. Hoe gebruik je het? Schud de bus goed voor gebruik. Til de plukken van je haar stuk voor stuk op, houd de tuit ca. 30 cm van het haar af en spray op de haarwortels. Masseer de droogshampoo met de vingertoppen door je haar. Borstel en breng je haar in model. En voilá!’

 

Dit is een mini versie en bevat 50ml, waarvan de waarde €1,99 is. Hoewel deze busjes redelijk snel op kunnen gaan (ligt natuurlijk aan hoe vaak en veel je het gebruikt), vind ik €1,99 een oké prijs. Dit product heb ik vaker gebruikt en daarom kan ik bij deze zeggen dat hij prima zijn werk doet. Ik heb momenteel alleen twee reuze bussen met droogshampoo staan en die zijn natuurlijk niet echt handig om mee de deur uit te nemen. Dan komt deze kleine verpakking toch wel wat meer van pas. Leuk dat ze deze er in hebben gedaan 🙂

 


 

 

Dit was dan alweer de unboxing. Hoewel ik misschien nog niet heel erg te spreken ben over de producten met aardbei geur, vind ik de box wel erg leuk. Natuurlijk ga ik de producten gewoon allemaal uit proberen, wie weet zijn ze wel heel fijn. Ik vind vooral de variatie in producten goed gedaan! Er zitten twee gezichtsverzorgingsproducten in, twee gewone huidverzorgingsproducten, een haarproduct en een make-up product. Van alles wat. Ook leuk dat er wat onbekendere merken in zitten waarmee je anders niet zo snel in aanraking zou komen. Altijd leuk om uit te proberen.

 

Heb jij ook een abonnement op een beautybox of zou je dit willen? Let me know, ik ben benieuwd 🙂

 

xoxo Vivian.

Facebookinstagram