Maandelijks ontvang ik een beautybox; de Blux Box. Met een maandelijks opzegbaar abonnement, waar je €14,95 per maand voor betaalt, ontvang je iedere maand leuke beauty- en verzorgingsproducten. Vaak producten van iets onbekendere merken, die het zeker waard zijn om uit te proberen. Deze keer unbox ik de Blux box van de maand juni.

 

 

Back to writing articles! Tussen de drukte voor het leren voor mijn herkansingen door, vind ik het toch wel fijn om voor mijn site bezig te zijn. Na heel druk te zijn geweest met leren, kwam de pakketjesman aan de deur; yay! Zoals gewoonlijk maakte ik de box gelijk open, om vervolgens een leuke inhoud te zien 🙂

 

 

SONY DSC

 

 


 

 

Eerste product dat ik zag en uit de box pakte, was de Prodent White Now Glossy Chic tandpasta in een full size tube. Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje een haat-liefde verhouding heb met whitening tandpasta’s. Ik ben stiekem soms een beetje kieskeurig wat betreft de smaak. Heel toevallig gebruik ik momenteel een andere White Now tandpasta van Prodent, maar deze vind ik qua smaak niet helemaal lekker en is een beetje ‘hardnekkig’; de blauwe kleur in de tandpasta moet je goed wegspoelen uit de wasbak. Ondanks deze kleine puntjes, werkt hij wel echt goed. Wat ik ook belangrijk vind is dat ik hem als ‘gewone’ tandpasta kan gebruiken, dagelijks dus. Beide verpakkingen geven aan dat je de tandpasta gewoon dagelijks kunt gebruiken en dat het dezelfde bescherming biedt als een gewone fluoride tandpasta.

 

Het boekje zegt: ‘Wil je direct wittere tanden en een glossy finish? Dan is de nieuwe Prodent White Now Glossy Chic tandpasta echt iets voor jou! Pordent White Now bevat Blue Light Technology: een milde schuimlaag waardoor je tanden al na 1x poetsen merkbaar witter worden. Bovendien zitten er in de Glossy Chic tandpasta ultra-glans kristallen, die na het poetsen in het licht reflecteren en zorgen voor een glossy finish. Deze tandpasta bevat tevens net zoveel fluoride als een normale tandpasta en heeft een frisse smaak.’

 

Nou, hoe mooi kun je een tandpasta maken.. Een beetje veel poespas naar mijn mening, maar hé, als het werkt.. waarom niet? De geur (en de smaak) van de tandpasta is in ieder geval al iets aangenamer dan de andere whitening tandpasta die ik heb, dat is een goed teken. Ook hier zit de knalblauwe gel doorheen, die je tanden denk ik witter maken. Het andere deel van de gel bevat een soort glitters/glinsters, die denk ik voor de glans zorgen. Ik ben erg benieuwd of de tandpasta zijn werk zal doen. Voor een prijs van €3,99 koop je deze tandpasta (bij o.a. Kruidvat).

 

SONY DSC

 

 


 

 

Product nummer twee is nog een box-vuller, het is de John Frieda Frizz Ease 10 Day Tamer Pre-Wash Treatment. Een hele mond vol, maar het is dus een product/treatment dat je in droog haar doet en daarna uitspoelt. Hierna kun je nog gewone shampoo en/of conditioner gebruiker als je wil. Ik opende de fles en mag ik even zeggen wat een lekkere geur dit product heeft! Het ruikt naar de producten van de kapper, haha.. Misschien dat smaken verschillen, maar ik vind de geur in ieder geval heerlijk.

 

Het boekje zegt: ‘Bestrijd pluis met deze revolutionaire Pre-Wash Treament van John Frieda! De 10 Day Tamer werkt vanuit de kern tot aan de oppervlakte van je haar. Of je nu stijl, golvend of krullend haar hebt, je pluis wordt langdurig geëlimineerd! Gebruik: breng deze treatment aan op droog haar vanaf de aanzet tot aan de punten. Ga hiermee door tot je hele haar nat lijkt door het product. Laat het vervolgens 8 tot 10 minuten intrekken en spoel het dan uit. Het resultaat: soepel, glanzend en pluisvrij haar tot 10 dagen lang!’

 

I like this! Hoewel ik het product niet perse nodig heb voor het pluisvrij maken van mijn haar, lijkt het me zeker een fijn product. Ik heb van die kleine krulletjes in mijn haar, rondom mijn voorhoofd, die soms wel alle kanten op gaan staan. Ben benieuwd of dit product ze een beetje kan ‘tamen’. Wat ik vooral hoop is dat ik de conditioner kan laten liggen, want dat maakt mijn haar soms nog wel eens een beetje zwaar. En daarnaast hoop ik natuurlijk op lekker zachte haartjes, ben erg nieuwgierig naar dit product! Deze flacon is full size en heeft een verkoopwaarde van €15,99. Ai, dat vind ik best prijzig, maar het is dan ook geen normale shampoo of conditioner. Maar haarmaskers kun je daarentegen ook een stuk goedkoper krijgen.. Even afwachten dus of de kwaliteit op kan tegen de prijs!

 

SONY DSC

 

 


 

 

Derde product is de Dr Pierre Ricaud РMatin Radieux РActief Egaliserende Cr̬me Emulsie. Als ik de verpakking zo bekijk, is dit een Frans huidproduct. Aan de verpakking kan ik nog niet veel opmaken over het product, dus ik ben erg benieuwd wat het is.

 

Het boekje zegt: ‘Wat wil je het liefst als je ’s ochtends wakker wordt? Een frisse, stralende en ontkreukte huid! Deze verzorging is je redder in nood voor de moeilijke ochtenden. Ze helpt je bij het wekken en ontkreuken van je huid. De sporen van de nacht verdwijnen en bovendien blijft je teint de hele dag fris. Dr Pierre Ricaud heeft al 30 jaar cosmetische ervaring!’

 

Bovenstaande tekst werd gevolgd door een kortingscode die ik kan gebruiken op de site van Ricaud. Het klinkt eigenlijk als een simpele dagcrème. Beetje jammer dat ik geen foto heb gemaakt van het flesje/de flacon, want het is echt een hele mooie flacon met een pompje en een dopje er op. De verpakking is lichtroze en oogt best chique. Op het flesje staat nog in het Engels geschreven: ‘Smoothing Active Morning Lotion’, gewoon een dagcrème dus. Ik probeerde een beetje van het product op mijn hand, je krijgt bij één pompje denk ik precies genoeg product uit de verpakking voor je hele gezicht. Het is eerst een stevige (roze) druppel, maar als je het uitsmeert, wordt de substantie iets wateriger. Later voelt de crème ook ietwat vettig of voedend aan, maar hij smeert in ieder geval heel fijn en ‘smooth’ uit. De geur is ook prima, een zachte frisse geur, doet me denken aan Nivea. Na een minuutje wachten is het product voor een groot deel ingetrokken en voelt mijn huid heel smooth aan. Het product voel je nog wel een klein beetje zitten, maar dit trekt vanzelf in. Tot nu toe lijkt dit me een fijn product, heel leuk dat deze er in zit! Dit product is full size en heeft een verkoopwaarde van €23,00, beetje te vergelijken met de iets duurdere drogisterij merken.

 

 


 

Het volgende product dat ik uit de box heb gepakt, is een product van Weleda. Het is de Almond Sensitive Skin Hand Cream. Een hele tijd terug heb ik eens een pakketje gekocht met allemaal mini’s van Weleda, voornamelijk gezichtsproducten en enkele producten voor mijn huid en handen. Deze heb ik toen enkele keren gebruikt, maar vond ik toen niet zo heel bijzonder. Maar naar een handcrème ben ik eigenlijk altijd wel benieuwd.

 

Het boekje zegt: ‘Verwen je handen met deze fijne handcrème van Weleda met biologische amandelolie. De handcrème kalmeert de (zeer) gevoelige huid en geeft langdurige hydratatie waardoor een trekkerig gevoel vermindert. Daarnaast heeft het een zachte amandelgeur, trekt het snel in het is het pH-huidneutraal. Na gebruik voelen gevoelige handen weer zijdezacht aan.’

 

Ik ben het eens met de tekst uit het boekje, mijn handen voelen inderdaad lekker zacht en vooral ook fris aan na het gebruik van deze handcrème. Ik ben geen grote fan van deze geur, maar hij is niet heel sterk gelukkig. Mocht je wel van amandelgeur houden, dan vind je dit denk ik wel lekker ruiken. Het is een kleine tube (10 ml), maar ik denk dat deze ideaal is om in je tas te gooien en mee te nemen. Leuk product! Voor een full size versie (van 50 ml) betaal je €7,99, dus deze tube is zo’n €1,60 waard. Prima prijsje.

 

 


 

En vervolgens zit er nog een Weleda product in, altijd leuk! Dit is de Weleda Amandel Verzachtende Douchecrème. Dit is dus van de zelfde (geur-)lijn, dit product lijkt me ook fijn en handig voor op reis bijvoorbeeld. Dit dacht ik, totdat ik de geur rook.. Dit is geheel persoonlijk, maar ik vind het geen prettige geur. Zoals ik bij de handcrème ook al benoemde, als je van amandelgeur houd, dan vind je het denk ik wel lekker ruiken.

 

Het boekje zegt: ‘Voor een zachte huid was je jezelf met de Amandel Verzachtende Douchecrème van Weleda. Mede dankzij de zeepvrije formule is deze douchcrème zeer geschikt voor de (zeer) gevoelige huid. Het beschermt de huid tegen uitdroging dankzij de met bio-amandelolie verrijkte crèmetextuur. De douchecrème respecteert het natuurlijke evenwicht van de huid dankzij een huidvriendelijke pH-waarde en laat een zachte amandelgeur achter op de huid. Laat een gevoelige huid weer zijdezacht aanvoelen’

 

Het lijkt me een heel geschikt product voor de droge huid, het klinkt in ieder geval veelbelovend dat ze gebruik maken van een zeepvrije formule. Omdat ik de geur niet fijn vind, geef ik hem denk ik aan iemand die dit wel vind (ik gok mijn moeder haha), dus ik maak er sowieso iemand hier thuis blij mee. Ik ben dan ook wel benieuwd hoe de substantie is en hoe het product in gebruik is. Dit product bevat 20 ml en heeft een waarde van €0,80 (een full size versie bevat 200 ml en heeft een verkoopwaarde van €7,99).

 

SONY DSC

 


 

 

De laatste tube die ik uit de box haal, is de Codage Paris Scrubbing Cream. Het merk komt me vaag ergens bekend voor, maar heb het nog niet eerder ontvangen in een Blux box. Ik kan echter uit de teksten op de verpakking en uit het boekje niet opmaken of het een scrub is voor het gezicht of voor de gehele huid.. Na even wat research online, denk ik dat het bedoeld is voor het gezicht haha! Het merk oogt in ieder geval erg luxe, ben benieuwd!

 

Het boekje zegt: ‘Maak kennis met het luxe Franse merk Codage Paris! De Scrubbing Cream is een rijke emulsie gemaakt van fijne rijst deeltjes die onzuiverheden en dode huidcellen verwijdert. Tevens stimuleert het de elastisciteit en cel vernieuwing van de huid. Het resultaat? Een gladde huid en een stralende teint!’

 

Ik heb dus de Scrubbing Cream gekregen, maar ik had ook de kans om de Codage Paris Radiance & Energy Serum te krijgen. Door de tekst voelt dit product best wel luxe en heb zin om het uit te proberen. Ik probeerde het product even op mijn hand uit en wow! Ik ben echt heel blij verrast, de scrubdeeltjes zijn namelijk zo klein en toch stevig genoeg om mijn huid mild te scrubben. Het voelt heel fijn aan en de geur is verder redelijk neutraal. Ik zie mij dit product wel gebruiken! Nu ben ik dit allemaal aan het typen en kijk ik net even hoe duur het product is.. Nou voor deze prijs moet de kwaliteit ook wel wat beloven. In de box zit een versie van 25 ml met een waarde van €19,50, een full size versie bevat 50 ml en heeft een verkoopwaarde van €39,00. Dat is echt niet goedkoop en best prijzig. Nou moet ik zeggen dat ‘a little goes a long way’; je hebt niet zo veel van dit product nodig. Het andere product dat ik had kunnen krijgen kost €79,00 voor 30 ml, dus dit is inderdaad wel een luxe merk. Zou het zelf niet heel snel aanschaffen, maar ben desalniettemin heel erg benieuwd naar de verdere kwaliteit van het product en kan niet wachten om het te testen.

 

 

 


 

 

Het allerlaatste product is een make-up product en namelijk de Manna Kadar Fantasy 3-in-1 Blus Highlighter Eyeshadow. Het komt vaak voor dat er in de box make-up producten zitten die ik óf niet fijn vind óf die ik gewoon niet zo snel zou gebruiken, omdat het een aparte kleur heeft of omdat het een product is wat ik niet in mijn routine gebruik. Maar toen ik deze kleur zag, was ik blij verrast!

 

Het boekje zegt: ‘Dit multifunctionele make-up product van Manna Kadar is een must-have voor iedere beautyliefhebber en ideaal om mee te nemen op vakantie. Het is namelijk een blush, highlighter en oogschaduw in één! De fluweel-achtige textuur glijdt soepel en gelijkmatig over de huid en zorgt voor een gezonde gloed op je wangen, is uitermate geschikt om je binnenste ooghoeken of cupido boos te benadrukken én is perfect als oogschaduw. De universele kleur (Nude Blush Pink) past tevens bij alle huidskleuren.’

 

Ik vind de kleur echt heel mooi! Maar ik zou het product niet snel als hightlighter of blush gebruiken, omdat ik de kleur daar niet zo geschikt voor vind. Voor bij mijn bleke huid vind ik hem daarvoor net wat te warm. Als oogschaduw vind ik hem prachtig! Het geeft een mooie bruine/rozige shimmer, perfect voor dagelijks gebruik. Ik heb hem nu al een paar keer gebruikt en ben erg tevreden!

 

 


 

 

Als laatste zit er nog een voucher in de box voor een Ariane Inden Instant Beauty Upgrade t.w.v. €35,00. Het boekje zegt: ‘Met deze voucher kun je deelnemen aan de Ariane Inden Instant Beauty Upgrade aan de Beauty Boost Bar. In circa 30 minuten ontdek je jouw mooiste make-up look en kom je van alles te weten over o.a. huidverzorging, make-up en meer! Deelname is mogelijk bij de Ariane Inden Flagship Beauty Sotres & Salons die op de voucher vermeld staan’.

 

Leuke toevoeging aan de box, ik kende Ariane Inden nog helemaal niet. Omdat ik wel een stukje moet reizen om bij een flagship store te komen, ga ik hem denk ik niet gebruiken. Maar alsnog wel leuk dat deze voucher in de box zit.

 


 

 

Wat een leuke box deze keer! Ik word er helemaal blij van, geen één product dat tegenvalt. Ik kan serieus niet wachten om de producten te gaan proberen en te gebruiken, ben heel benieuwd of ze goed werken.

 

xoxo Vivian.

Facebookinstagram