Maandelijks ontvang ik een beautybox; de Blux Box. Met een maandelijks opzegbaar abonnement, waar je €14,95 per maand voor betaalt, ontvang je iedere maand leuke beauty- en verzorgingsproducten. Vaak producten van iets onbekendere merken, die het zeker waard zijn om uit te proberen. Deze keer unbox ik de Blux box van de maand juli.

 

 

Het is alweer bijna een week geleden dat ik deze box ontving, dus ik werd al ongeduldig en wilde graag dit artikel schrijven en de producten uitproberen haha! Laten we daarom snel beginnen!

 

 


 

 

Het allereerste wat ik uit de box pak, is het Aldo Vandini Lipcare Duo. De verpakking ziet er leuk uit! Ik heb al eens vaker iets van dit merk mogen ontvangen, ben er tot nu toe altijd erg tevreden over geweest. Het setje is bedoeld voor ‘peel & repair’ en moet er dus voor zorgen dat je je lippen kan scrubben en daarna verzorgen.

 

Het boekje zegt: ‘Een lippenbalsem komt altijd van pas, toch? In jouw box zit de Aldo Vandini Lipcare Duo Peel&Repair of Peel&Volume. De Peel&Repair set bevat een lippenbalsem met SPF20 voor ultieme verzorging van ruwe, droge lippen en een peeling om eventuele losse velletjes op de lippen te verwijderen. De Peel&Volume set bevat ook een peeling voor extra gave, zachte en soepele lippen en een volume booster die zorgt voor volle en verzorgde lippen. Het resultaat? Lippen om te zoenen!’

 

Oeh, klinkt goed! Ik vind het eigenlijk wel een pluspunt dat er SPF20 in de lippenbalsem zit. Komt goed uit, kan ik die mooi meenemen op vakantie. Hoewel ik dit soort tubetjes niet altijd even fijn vind om lipproducten mee aan te brengen, zijn ze wel een handig formaat, makkelijk mee te nemen. Het product heeft een hele zachte geur, verder niet storend of bijzonder. De peeling heb ik even uitgeprobeerd op mijn hand en bevat echt mini scrubdeeltjes, dus het is niet te grof voor de lippen. Na het peelen/scrubben blijft er een verzorgend laagje achter op de huid/lippen. Lijken me prima producten! Dit setje is full size en heeft een verkoopprijs van €5,99, prima prijs/kwaliteit verhouding naar mijn mening.

 

 


 

 

Op naar het tweede product; een Split Pan bronzer en highlighter van Manna Kadar, wederom een full size product. Hmm, ik moest wel even twee keer checken toen ik las dat het een bronzer en highlighter zijn.. Ik dacht in de eerste instantie namelijk dat het twee oogschaduw kleuren zijn. Dit komt mede doordat de zogenaamde highlighter aan de donkere kant lijkt en de bronzer is te donker/oranje en bevat ook glitter. Ik denk dat ze iets meer geschikt zijn als bronzer en highlighter voor iemand die een wat donkerdere huid heeft. Als oogschaduw lijken ze mij desalniettemin ook prachtig!

 

Het boekje zegt: ‘Jouw summer make-up look is niet compleet zonder een mooie bronzer & highlighter. Met dit 2 in 1 product van Manna Kadar accentueer je gemakkelijk de jukbeenderen en geef je jouw gezicht een gezonde gloed. Het product is hoog gepigmenteerd, parabenen vrij en is geschikt voor alle huidtypen. Gebruik ze samen voor een sun-kissed glow of los van elkaar; de bronzer voor o.a. het contouren en shapen van je gezicht en de highlighter voor een gezonde stralende gloed.’

 

Voor mijn lichte huid kan ik de donkere kleur dus helaas niet gebruiken als bronzer, maar zeker wel als oogschaduw. De hightlighter kleur misschien ook wel als hightlighter, dat moet ik nog even uitproberen op mijn gezicht. De poeder is inderdaad goed gepigmenteerd, voelt zacht aan en is makkelijk aan te brengen. Ik vind de kleurtjes erg mooi, dus dit is zeker een product dat ik goed kan gebruiken. De verkoopprijs van dit product is €18,95. Vind ik persoonlijk aan de prijzige kant voor zo’n klein product, maar hé, de poeders zijn wel van goede kwaliteit.

 

 


 

 

 

Het derde product dat ik tegenkwam in de box, is dit setje van Herôme, de World Inspired Colours. Persoonlijk ben ik niet zo’n fan meer van nagellak en al helemaal niet van glitter nagellak. Voor mij had dit dus niet gehoeven, maar desalniettemin zien de kleurtjes er best mooi uit. Er zitten drie kleuren in; de rode kleur heet Washington DC, de blauwe kleur heet Las Vegas en de bruin/roze/goude kleur heet New York City. Ik zie dat er verschillende soorten glitters in zitten; verschillende groottes en verschillende kleuren. Ik ben er persoonlijk niet zo fan van..

 

Het boekje zegt: ‘WIC bij Herôme is geïnspireerd door de rijkdom van verschillende culturen en elke nagellak heeft een naam van een wereldstad. De nagellakken zijn zuurstof doorlatend en verrijkt met Silica en Vitamine E voor een optimale verzorging en briljante glans. De brede kwast zorgt voor een makkelijke applicatie. De WIC by Herôme nagellak set bevat 3 nagellakken en elke samenstelling is uniek. Je ontvangt 3 van de 79 prachtige en trendy kleuren, perfect om mee te nemen op vakantie!’

 

Ik weet dat Herôme goede nagellak heeft, daarom gok ik dat de kwaliteit wel goed zal zijn van deze nagellakjes. Wel jammer dat er nagellak zat op de buitenkant van één van de flesjes toen ik ze uit het doosje haalde. Maar volgens mij is er verder niks gelekt o.i.d., dus kan gebeuren. Ik ga ze niet gebruiken, maar misschien kan ik er iemand anders blij mee maken! Het zijn full size producten die je samen voor €17,97 of per stuk voor €5,99 kan kopen.

 

 


 

 

Next up is de Nanshy Marvel 4 in 1 Makeup Blending Sponge. Oeh, ik vind het leuk om dit soort sponsjes uit te proberen. Er zijn namelijk heel wat sponsjes die niet goed werken, die product opzuigen of gewoon te hard zijn en niet fijn in gebruik. Erg benieuwd naar deze dus! Hij voelt zacht, maar ook een beetje aan de stevige kant aan.

 

Het boekje zegt: ‘Breng je foundation, BB/CC cream, poeder en blush egaal aan met de Nanshy Marvel 4 in 1 Makeup Blending Sponge. Door zijn speciale vorm is dit product multifunctioneel; gebruik het brede uiteinde om de make-up op grotere delen van het gezicht te verspreiden (zoals het voorhoofd en de wangen) en de punt voor de kleine gebieden en de plooien rond de neus. De spons is erg zacht en is daarom gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk te reinigen.’

 

Hmm.. Ik besloot om de spons gelijk even uit te proberen in combinatie met concealer. Eerst even spons onder de kraan en uitknijpen, hij wordt inderdaad groter. Dat is al een goed teken, want veel sponsjes doen dat al niet. Hij voelt zacht en ‘bouncy’, maar neemt wel product/concealer in zich op.. Heel jammer! Daarnaast is het puntje net even iets te groot voor het aanbrengen van concealer onder de ogen. Ik heb hem nog niet getest met foundation, maar ik denk dat het sponsje daarvoor wel iets meer geschikt is. Ik ga hem dus binnenkort gewoon nog even uitproberen met foundation, hij lijkt me daarvoor niet verkeerd. Wat ik al wel kan zeggen, is dat ik tot nu het sponsje van Real Techniques fijner vind. De verkoopprijs van dit sponsje is €6,95, een prima prijs.

 

 


 

 

En nu iets dat al de hele tijd naar me ligt te staren, een body spray. Ik heb stiekem al even geroken, maar de Fruttini ‘My Easygoing is Watermelon’ Body Spray ruikt inderdaad heerlijk naar meloen. De geur heeft een heel klein beetje een chemisch randje er aan zitten, maar ruikt verder gewoon naar een zoete meloen. Ik hou er persoonlijk wel van. Ik vind een body spray fijn om te gebruiken in de zomer, voor een lichte geur.

 

Het boekje zegt: ‘Het Duitse merk Futtini heeft verschillende productlijnen ontwikkeld voor elke stemming, met elk een andere geur. Voor de zomermaanden hebben wij gekozen voor ‘My Easygoing Is Watermelon’. Dankzij de fijne verstuiver wordt de hydraterende formule op de huid verneveld. de huid voelt zacht en soepel aan en ruikt fris naar watermeloen! De spray geeft een verfrissend effect en kan op ieder gewenst moment van de dag gebruikt worden.’

 

Ik denk persoonlijk dat mijn huid hier niet perse zacht en soepel van gaat aanvoelen, maar denk zeker dat het verfrissend werkt als je zo’n spray gebruikt. Ik denk wel dat het een geur is waar je van moet houden, het is namelijk aan de zoete kant. Ik zet hem in ieder geval bij mijn andere body sprays, ben zeker van plan deze te gaan gebruiken. Het is een full size product met een verkoopwaarde van €4,95.

 

 


 

 

En dan alweer het laatste product uit de box, een sample van de St. Moriz Professional Tanning Lotion. Het is een sample verpakking van 50 ml. Ik ben stiekem een beetje bang om dit uit te proberen, omdat er staat dat dit ‘medium’ is qua kleur en omdat de instructies zeggen dat je handschoenen moet dragen (die ik niet hebt). Het is een tanning lotion die je aanbrengt, laat intrekken voor enkele uurtjes en daarna afspoelt onder de douche. Resultaat zou dan een veeg-vrije tan en een gevoede huid moeten zijn.

 

Het boekje zegt: ‘St. Moriz is het meest favoriete zelfbruiningsmerk van de U.K.! Wil jij alvast een mooie bruine huid voordat je op vakantie gaat of je bruine kleur behouden na je vakantie? Gebruik dan de St. Moriz Tanning Lotion. De groenige ondertoon in de producten zorgt ervoor dat je niet groen wordt, maar juist natuurlijk bruin (gegarandeerd niet oranje!). Tevens bevat de lotion olijfolie en vitamine E die je huid ook verzorgt en hydrateert. De lotion geeft bij het aanbrengen al een kleurtje af zodat je het goed en gelijkmatig kan aanbrengen en eventuele strepen of vlekjes direct weg kan werken.’

 

Het klinkt als een fijn product, maar het heeft me even wat moed nodig om dit te gaan uitproberen denk ik. Met het regenachtige weer van afgelopen dagen is het daarom misschien nu wel een goed moment. Wie weet deze week nog haha! Ik ben wel erg benieuwd of het resultaat dan inderdaad streep-/veegvrij is en of de kleur ook natuurlijk oogt. Ben dan ook benieuwd of ik mij hele lichaam kan bedekken met deze hoeveelheid. Dit is uiteraard een sample, maar de full size versie van dit product bevat 250 ml en heeft een aanbevolen verkoopprijs van €8,99. Prima prijs naar mijn idee.

 

 


 

 

Dit waren dan alweer alle producten uit de Blux box van de maand juli. Ik heb een beetje verdeelde meningen over de inhoud, maar ben naar de meeste producten gewoon erg benieuwd. Op de nagellakjes na, denk ik dat ik alle producten zeker ga uitproberen en/of gebruiken!

 

xoxo Vivian.

Facebookinstagram