Een belated unboxing van de Blux Box van de afgelopen maand, april. Ik ben wegens omstandigheden even afwezig geweest en in de tussentijd heb ik uiteraard weer een Blux Box gekregen. Hoewel het al weer een tijdje geleden is, leek het me alsnog leuk om te laten zien wat er dit keer in de box zat.

 

 

Zoals gewoonlijk kreeg ik weer een mooie blauwe box/doos van de pakketjesman. Ik heb er nooit echt bij stil gestaan, maar kwam er nu pas achter dat ze verschillende manieren gebruiken om de producten in de doos op te bergen. Zo worden ze wel eens los met ‘frutsels’ in de doos gelegd of in een zakje. Dit keer zaten alle producten in een handig zilveren zakje. Deze zakjes zijn echt ideaal om dingen in mee te nemen. Ik gebruik deze zakjes om mijn make-up in te doen als ik naar mijn vriend ga, echt handig!

 

_DSC0720 (2)

 


 

Het eerste product dat ik te zien kreeg, was dit micellair water van Unani: Unani Il-Luminate Micellar Water. Hier was ik gelijk blij mee, want mijn micellair water is bijna op, ik gebruik micellair water veel en Unani heeft over het algemeen veel fijne producten. Hier ben ik dus wel enthousiast over. Het heeft een hele lichte en zachte geur, wat ik goed vind passen bij dit soort product.

 

Het boekje zegt: “Zodra je de werking van deze micellair water ervaren hebt wil je niks anders meer. Het reinigt en verzacht de huid en verwijdert make-up in een handomdraai. Het product is geschikt voor het gezicht, de ogen en lippen en breng je aan met een wattenschijfje. Het resultaat? Een schone, zachte en gehydrateerde huid. Say hello to a flawless skin!”

 

Nou, de beschrijving belooft al veel goeds! De aanbevolen verkoopprijs van dit full size product is €15,00. Persoonlijk heb ik wel iets over voor goede huidverzorging en ik vind dat dit nog een redelijke prijs is. Je hebt natuurlijk goedkopere huidverzorging op de markt, maar ik denk dat de prijs wel goed is afgestemd met de kwaliteit van dit product.

 

_DSC0734 (2)

 


 

Het tweede product dat ik uit het zakje haalde, is de Naobay Orange Juice Foot Cream. Ik weet nooit zo goed wat ik van al die producten voor je voeten moet vinden, omdat ik dat niet zo snel gebruik of vergeet te gebruiken. Echter was ik wel benieuwd naar het product, omdat het van Naobay is, de verpakking er leuk uitziet en omdat er ‘orange juice’ op de voorkant stond (haha).

 

Het boekje zegt: “De lente is begonnen en de zomer komt eraan. Natuurlijk wil je dan mooie verzorgde voeten! Deze heerlijke voetencrème van Naobay bestaat uit natuurlijke ingrediënten en is verrijkt met shea butter, aloë vera en sinaasappel extracten. De crème absorbeert snel en maakt de huid van je voeten soepel en zacht.”

 

Hoewel ik weinig tot geen voetproducten gebruik (en ik er wel een aantal heb liggen..), lijkt deze me het proberen wel waard. De ingrediënten spreken me aan en ook de substantie voelt na even uit te proberen wel fijn aan. Wel jammer dat het product niet echt naar sinaasappel ruikt, aangezien dat me wel passend had geleken. Ook staat er op de voorkant dat het een ‘tea tree oil foot cream’ is, maar dit hebben ze dan weer niet in het boekje vermeld. Ben dus wel benieuwd naar de werking ervan. Dit product is een full size product en heeft een aanbevolen verkoopprijs van €16,99, wat ik een redelijke prijs vind voor de hoeveelheid van het product en gezien het feit dat het voornamelijk natuurlijke ingrediënten bevat.

 

DSC00747 (2)

 


 

Het volgende product is de Balance Me Protect and Shine Shampoo in een verpakking van 30ml. Allereerst vond ik de verpakking niet zo interessant, maar dat heb ik vaker bij dit merk. Ik werd alleen wel nieuwsgierig toen ik op de voorkant las dat er grapefruit en mandarijn in de shampoo zit. Gelijk even de verpakking geopend en geroken en er bleek inderdaad ook een lekkere frisse/fruitige geur aan te zitten. Pluspunt dat 98% van het product natuurlijk is, mocht je hier waarde aan hechten natuurlijk.

 

Het boekje zegt: “Deze natuurlijke shampoo is vrij van sulfaat en siliconen. Hierdoor zal de shampoo niet zo schuimen zoals bij gewone shampoos, maar worden het haar en de hoofdhuid wel diep gereinigd en gehydrateerd. Je haar zal na het gebruik van de shampoo meer glanzen, zijdezacht aanvoelen en minder snel vet worden.”

 

Ik ben wel benieuwd naar dit product en naar de werking ervan. Als ik het boekje mag geloven dan is het dus een heel goede shampoo, die veel doet voor je haar en ook voor je hoofdhuid. In de box zat een verpakking van 30ml, waarvoor een aanbevolen verkoopprijs geldt van €5,65.

 

DSC00783 (2)

 


 

Na het zien van de verpakking, zonder de tekst te hebben gelezen, wist ik gelijk dat het een handcrème was. Dit product is de Figs&Rouge Hand Cream. Ik houd wel van handcrème en gebruik het de laatste tijd ook best vaak, omdat mijn handen aan de droge kant zijn. De verpakking ziet er vrolijk uit en spreekt me ook wel aan. Ik heb de versie ‘Vanilla Pistachio’. Samen met de shea butter die in het product zit, kun je ook wel goed ruiken dat dit tot de bestandsdelen hoort. Hij ruikt heel lekker! Zeker een pluspunt.

 

Wat zegt het boekje: “Hoe leuk zijn de verpakkingen van Figs&Rouge? Wij worden er in ieder geval heel blij van! Deze handcrème met o.a. shea butter is een verwennerij voor je handen. De crème trekt snel in en verzacht en voedt de handen gedurende de dag. Vergeet ook zeker je nagelriemen niet, want de crème is namelijk ook uitermate geschikt als cuticle cream. Je ontvangt de variant ‘Vanilla Pistachio’ of ‘Mango Mandarin’. Kijk snel welke jij in je box hebt!”

 

Nadat ik de crème had geroken, moest ik hem natuurlijk ook gelijk even uitproberen. Het product smeert makkelijk uit en maakt je handen lekker zacht. Fijn product dus! Dit product heeft een inhoud van 20ml en de aanbevolen verkoopprijs is €6,00. Voor de hoeveelheid niet goedkoop, maar prima te doen.

 

DSC00794 (2)

 


 

Het laatste product dat in de box zit, is de Lord&Berry 20100 Maxi Matte Crayon Lipstick Limited Edition in de kleur #7900 Intimacy. In de verpakking lijkt de kleur een beetje oud roze, met lichtelijk een bruine tint er door heen. De kleur spreekt me wel aan, denk dat het ook wel een kleurtje is dat iedereen goed staat. Natuurlijk ook even het product geswatcht op mijn arm om de kleur goed te kunnen bekijken en om de werking van het potloodje te testen. Het potlood is redelijk romig, wat fijn aanbrengt. De eerste foto van het potloodje is wat aan de lichte kant, maar op de tweede foto is de kleur wat beter te zien. Het product bleef erg goed zitten, met water en een doekje kreeg ik een rode veeg op mijn arm haha. Dus misschien een goed teken dat hij goed op je lippen blijft zitten dan.

 

Het boekje zegt: “Wij zijn, net zoals vele visagisten, fan van de lipstick potloden van Lord&Berry! Deze creamy lipstick hydrateert, geeft een intense kleur af en blijft super lang zitten! De kleur die wij hebben uitgekozen staat heel mooi bij alle huidtinten: #7900 Intimacy. Weddend at dit 1 van jouw favoriete make-up producten wordt?”

 

Wederom een leuk product, hoewel ik donkerdere kleurtjes er de laatste tijd niet zo snel bij pak, vind ik de kleur echt heel mooi. Kan niet wachten om hem op mijn lippen uit te proberen en te zien hoe die mij staat. Het is een full size product met een aanbevolen verkoopprijs van €18,00. Dit staat ongeveer gelijk aan de prijs van een MAC lipstick, wat ik zeker niet goedkoop vind. Het is dus misschien een iets luxer merk, maar als de kwaliteit van het potlood goed is, dan zal deze verkoopprijs ook vast niet in de weg zitten.

 

DSC00807 (2)

 

DSC00829 (2)

 


 

 

Weer leuke producten in de box! Ik ben echt heel blij met deze box, de producten spreken me allemaal aan. Soms zit er wel eens een box tussen waar niet alle producten me even veel aanspreken, maar dat is deze keer gelukkig niet het geval. Ik denk dat alle producten uit deze box zonder moeite in mijn verzorgingsroutine gebruikt gaan worden. Wat vind jij van de producten?

 

xoxo Vivian.

Facebookinstagram