Het leek me leuk om weer eens een tag met wat random vragen in te vullen. Ik vind het zelf altijd leuk om te lezen op blogs of om te zien op Youtube, dus tijd dat ik er zelf ook eentje ga invullen.

 

 

 

Ik vond deze tag ergens random op het internet en heb hem even vertaald naar het Nederlands. Let’s go 🙂

 

❋ Wanneer ben je jarig?
Ik ben jarig op 5 november en wordt dit jaar alweer 21.

 

❋ Wat zijn je 3 meest favoriete kleuren?
Op het moment zijn dat wit, kaki en marineblauw, maar dit veranderd vast over een halfjaar wel weer.

 

❋ Wat zijn je 3 meest favoriete quotes?
Hm, dit vind ik lastig.. Er zijn heel veel quotes, waarvan een groot deel heel cliché is, maar er zijn ook een heleboel quotes die heel spot-on zijn. Eentje die ik al heel lang ken en echt goed vind is: ‘Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.’ Deze vind ik zelf erg inspirerend. Verder deel ik op mijn blog sinds kort ook quotes die ik mooi en/of inspirerend vind. Maar deze is toch wel mijn favoriet.

 

❋ Ben je verslaafd aan Youtube?
Yup.. And I’m not ashamed haha! Ik kijk dagelijks Youtube, waarbij ik iedere dag sowieso een aantal vaste Youtubers bekijk. Door mijn gezondheid zit ik veel thuis en kan ik mijn eigen tijd indelen (schoolwerk e.d.), maar hierdoor heb ik ook wat meer vrije tijd. En soms voel ik me een dag niet goed genoeg om überhaupt iets te ondernemen, dus dan is filmpjes kijken erg makkelijk en leuk.

 

❋ Wat zijn je 3 meest favoriete shows op Tv, Youtube of allebei?
Op Youtube kijk ik gewoon heel veel verschillende filmpjes, maar ik kijk daarnaast voornamelijk series op Netflix. Ik vind het heel lastig om te kiezen, maar mocht je willen weten over welke series ik enthousiast ben, klik dan hier en scroll naar nummertje 8 in het artikel.

 

❋ Wat zijn 3 kwaliteiten die je belangrijk vind bij een beste vriend(-in)?
Betrouwbaarheid/eerlijkheid, openheid en humor! Ik ben iemand die heel erg is gesteld op eerlijkheid en open zijn naar elkaar toe. Ik vind het zelf dan ook niet fijn om dingen voor mezelf te houden en deel ze het liefst met iemand. Ik heb een hekel aan mensen die niet te vertrouwen zijn en mensen die achterbaks zijn, geen behoefte aan haha. En daarnaast hou ik echt van potje lachen, humor is sowieso een must.

 

❋ Vind je je naam mooi?
Jazeker, ik ben heel tevreden met mijn naam.

 

❋ Als je de keus zou hebben om je eigen naam te kiezen, wat zou het dan worden?
Hm, ik zie natuurlijk wel eens hele mooie namen voorbij komen, maar toch zou ik mijn eigen naam nooit veranderen.

 

❋ Wat is je fantasie/droom?
Mijn droom is om een mooie toekomst op te bouwen voor mezelf. De laatste jaren zijn best pittig voor mij geweest en ik ben gemotiveerd om verandering aan te brengen en bepaalde dingen te beteren. Ik hoop vooral dat ik mijn gezondheid in toom kan houden en dat ik hierdoor weer een normaal leven kan leiden.

 

❋ Draag je make-up?
Nou voor als je het nog niet wist, ik draag make-up haha. Op dagen dat ik veel thuis zit, draag ik vrijwel geen make-up, maar wanneer ik de deur uit ga of zelfs als ik naar mijn vriend ga, vind ik het gewoon leuk om make-up op te doen. Ik vind het heel ontspannend om me op te maken en vind het leuk om te experimenteren met verschillende producten.

 

❋ Als je een boek zou schrijven, wat zou de titel dan zijn en waar zou het over gaan?
Oh ja, dat vind ik een lastige vraag. Mocht ik ooit een boek willen schrijven, dan zou het denk ik een boek zijn waarmee ik anderen zou willen inspireren en/of helpen. Een boek met bepaalde levenslessen die ik (tegen die tijd) heb geleerd of over het leven en leren omgaan met een chronische ziekte. Maar voor nu is dit nog geen ambitie van mij.

 

❋ Wat maakt jou aan het huilen?
Dat verschilt, soms kan ik best gevoelig zijn en een andere keer weer niet. Als het me te hoog zit dan huil ik binnen no-time om iets kleins (een film ofzo). Daarnaast ben ik totaal geen dierenactivist of zoiets, maar ik kan er heel slecht tegen om diertjes in nood en in slechte toestand te zien op een filmpje o.i.d.

 

❋ Wat maakt jou boos?
Mensen die liegen, daar heb ik echt een hekel aan. En daarnaast kan ik heel boos worden om het feit dat mensen (onterecht, duh) ernstig ziek worden of zijn. Dit kun je niemand verwijten, maar dat kan mij heel boos maken. De wereld kan zo oneerlijk zijn en we kunnen er eigenlijk niks tegen doen.

 

❋ Wat maakt jou blij?
Veel! Voornamelijk liefde en heel veel kleine dingen in het leven. Ik word heel blij van mensen die mij waarderen om wie ik ben en mensen die tijd durven te steken in mij, net zoals ik dat bij hen doe (op zich logisch). En daarnaast word ik heel blij van lekker eten, goede series, leuke uitstapjes, het strand en dieren. Als ik maar goed in mijn vel zit en mijn gezondheid oké is, dan ben ik vaak ook al een stuk blijer.

 

❋ Wat is ‘fangirling’?
Oke, aparte vraag. Maar dat is in mijn ogen te obsessief bezig zijn met iemand die je bewondert. Ik herken het gedeelte over het bewonderen van een persoon zeker, maar ben niet zo van het fangirlen. Er is zo veel meer te zien in de wereld, dan bijvoorbeeld alleen dat ene bandje.

 

❋ Wat zijn je 3 meest favoriete snacks?
Ik hield altijd erg van snacken, maar sinds ik iets gezonder eet, doe ik het eigenlijk steeds minder. Qua chips vind ik Lays Oven chips echt de bom en als ik dan nog een hele ongezonde snack mag noemen die ik lekker vind, dan zijn het toch donuts.. Bij een gezonde snack moet ik denken aan peer of spelt crackers, yum!

 

❋ Wat zijn je 3 meest favoriete ‘foods’?
Spinazie, rösti rondjes en tuinbonen met spekjes. Er is nog zoveel meer dat ik lekker vind, maar dit zijn de eerste drie die in me opkwamen.

 

❋ Wat zijn je 3 meest favoriete drankjes?
Throat Comfort thee (van Yogi Tea), cola en water. Die laatste twee vooral ijskoud, heerlijk. Ik drink af en toe ook sinas of sprite als ik ongezond wil doen.

 

❋ Kan je iets over jezelf vertellen?
Mijn blog is best persoonlijk, dus ik denk dat ik al best veel over mezelf heb verteld. Als je even rondkijkt, dan zie je genoeg! 🙂

 

❋ Wat zijn 10 random feitjes over jou?
– Ik lik mijn bordje af na het eten van ijs.
– Ik slaap vaak met een led-lampje aan, omdat ik bang ben dat het meisje van The Ring anders verschijnt.
– Ik kijk ALTIJD een Youtube filmpje onder het opmaken.
– Ik hou van huisdieren, als er een verjaardag is, ben ik te vinden bij de hond/kat 🙂
– Ik speel al 10 jaar gitaar
– Ik heb een hekel aan spinnen, kikkers en teken
– Ik heb veel te veel geurkaarsen
– Ik leer fotograferen van mijn vader, met zijn camera
– Ik houd niet van opruimen, terwijl dit echt wel nodig is in mijn kamer. Ik krijg vaak pas ’s avonds laat, voor het slapengaan, een opruimkick.
– Ik geef nooit op, als ik ergens voor ga, dan blijf ik doorzetten

 

❋ Wat zijn je 3 meest favoriete dingen om te doen?
Ik vind het leuk om zorgeloos op pad te gaan met mensen waar ik om geef. Een dagje gewoon iets leuks doen of ergens lekker lunchen. Ook vind ik bloggen heel leuk en kan ik echt veel tijd verdoen aan het kijken van goede series. Er zijn zo veel leuke dingen om te doen, dat zijn er meer dan drie haha.


 

 

Zoals je hebt kunnen lezen, waren de vragen nogal van de hak-op-de-tak, maar ik vond het wel leuk om in te vullen. Mocht je zelf nog een leuke tag weten, let me know! Het lijkt me leuk om dit zo nu en dan vaker te doen.

 

xoxo Vivian.

Facebookinstagram