Thuis komen en je realiseren dat je een leuke dag hebt gehad. Laat ik nou net vandaag een photo diary hebben bijgehouden. Here is my day in pictures 🙂

 

Tip: klik op de foto’s.

 

Eerste wekker om 07.00 uur en om 07.30 uur opstaan.. niet mijn favoriete manier om de morgen mee te beginnen, maar vandaag maakte dat niet zo veel uit. Een drukke dag stond op me te wachten, dus wat eerder opstaan was niet zo erg. Daarnaast neem ik in de ochtend altijd erg lang de tijd (treuzel, treuzel, treuzel..), dus deels ook mijn eigen schuld dat de wekker zo vroeg af ging. Bij het opmaken realiseerde ik me dat ik nieuwe kwasten had, dus het was een goed moment om deze maar eens uit te proberen. Hierover hoor je later meer.

 

De planning voor vandaag was vooral om foto’s te maken voor mijn blog. Na al een tijdje contact te hebben gehad met Lisette, hebben we vandaag dan eindelijk afgesproken om foto’s te maken. Ik ken Lisette van mijn middelbare school en toen ze zag dat ik een blog was gestart, heeft ze mij een leuk berichtje gestuurd. Lisette fotografeert en maakt erg mooie foto’s. Ze stelde voor om eens samen te werken en foto’s te maken. Super leuk! Dus vandaag zijn we samen op pad geweest om foto’s te maken, resultaat volgt nog!

 

 

We hebben op verschillende plekken foto’s gemaakt en hebben tussendoor heerlijk genoten van het weer en van warme kopjes thee haha. Na een late lunch ben ik naar huis gereden en stond daar uiteindelijk heerlijk eten van mama op me te wachten. Na het eten is dan nu het moment aangekomen dat ik deze plog schrijf/maak. Zodadelijk wacht er een hoop schoolwerk op me om te maken, dus het wordt tijd dat ik daar maar eens aan ga beginnen. Nog even doorzetten voor de deadlines en dan heb ik ook eindelijk rust. Tijd voor leuke dingen! See you soon 🙂

 

xoxo Vivian.

Facebookinstagram