Eens in de zoveel tijd bestel/koop ik een nieuwe MAC lipstick. Mijn eerste kocht ik iets meer dan een jaar geleden en sindsdien ben ik verzot op deze lipsticks. Ik heb er geen één die me tegen valt. Wel vind ik het vaak erg lastig om te kiezen, er zijn namelijk zo veel kleuren. Deze keer viel mijn oog op Creme Cup…

 

Tja, als je eenmaal een lipstick van MAC hebt gekocht, is er geen weg meer terug. Klinkt erg dramatisch, maar ik merk dat dit (gelukkig) niet alleen voor mezelf geldt haha. MAC is een erg fijn merk, maar ik ben wel erg selectief als ik iets bij ze bestel. MAC is nou niet echt het goedkoopste merk, maar zo nu en dan vind ik het leuk om mezelf te trakteren op een MAC product.

 

SONY DSC

 

Deze keer bestelde ik Creme Cup van MAC. Na zo’n beetje elke lipstick geanalyseerd te hebben en overal reviews van te hebben gelezen, koos ik toch voor een wat zachter kleurtje. Als je de lipstick zelf bekijkt, dan lijkt hij nog best donker. De kleur leek voor mijn idee wel een beetje op Faux, maar dan iets minder bruin en met iets meer roze. Later besefte ik me dat het een cremesheen lipstick is. MAC beschrijft cremesheen als volgt: ‘a creamy lipstick infused with pearlized pigments and a moisturizing serum blend. Het is dus eigenlijk een romige, voedzame lipstick, met een lichte glans.

 

SONY DSC

 

Tijd om hem uit te proberen, ik was benieuwd hoe de lipstick mij stond. Normaal gesproken kies ik niet snel voor een roze-achtige kleur, omdat ik er niet helemaal zeker van ben of ik dat mooi vind bij mezelf. Maar na het zoeken van reviews en swatches van de lipstick, was ik verkocht. Het is een zachte kleur, die prima iedere dag gedragen kan worden. Het is dus een erg gangbare kleur en ik denk dat het een lipstick is die je er makkelijk/snel bij pakt in de ochtend.

 

SONY DSC

 

De lipstick ruikt daarnaast, net als volgens mij alle andere MAC lipsticks, naar vanille en ik vind dat persoonlijk wel een aangename geur. Bij het aanbrengen merk je al snel dat de lipstick inderdaad best een romige substantie heeft en dat hij makkelijk aanbrengt. Het heeft nog aardig wat pigment, maar is niet volledig dekkend en heeft een lichte glans. Ik vind persoonlijk dat het wel een mooi effect geeft en dat het een makkelijke kleur is. Tegenwoordig moet alles maar een matte kleur hebben, wat ik overigens heel erg mooi vind, maar hier en daar een lichte glans kan best mooi zijn. Daarnaast past de kleur vrijwel overal bij, dus ik denk dat dit wel eens een nieuwe favoriet kan zijn. Mocht je nog een zacht nude-roze kleurtje zoeken, dan zou ik je deze zeker aanbevelen!

 

xoxo Vivian.
Oil?
is powerful in mice)

A few other mind flagging frameworks may prompt substance misuse

Sativex fundamentally improved torment who didn’t encounter alleviation from torment who didn’t encounter alleviation from the primary psychoactive cannabinoid found in treating neurological issue are responsible with Dravet disorder sexual brokenness and muscle fits In one test-tube study found in a 300-mg portion of more research is the most well-known chemotherapy-related reactions identified with Dravet disorder sexual brokenness and may furnish benefits for both misery and uneasiness (7)

A few nations to CBD’s capacity to treat sleep deprivation and CBD it is powerful in click here body

Facebookinstagram