Twee/drie jaar lang heb ik rondgelopen met het idee een tattoo te willen en te nemen. Ik heb het hele internet afgestruind naar ideeën en tips. Afgelopen zaterdag heb ik dan toch eindelijk mijn tattoo laten zetten. En wat ben ik er blij mee!


 

Steeds vaker kwam ik tattoos tegen op het internet; op Instagram, op Pinterest en op Weheartit. Ik raakte steeds meer geïnteresseerd in tattoos en de verhalen die erachter zitten. Al vrij snel had ik besloten dat ik ook een tattoo wilde, maar ik had nog geen concreet idee. Ik wist wel dat ik niet zomaar iets wilde, het moest iets zijn dat voor mij een mooie en waardevolle betekenis zou hebben.

 

Na wat brainstormen was ik er al snel achter in welke richting ik moest gaan zoeken. Ik wilde iets kleins, subtiels en iets wat symbool stond voor mijn doorzettingsvermogen en kracht. Mijn doorzettingsvermogen en kracht hebben er immers tot nu toe voor gezorgd dat ik moeilijke tijden ben doorgekomen en dat ik bepaalde doelen heb bereikt.

 

Na wat zoeken via wat steekwoorden kwam ik al snel uit bij een klein runenteken dat ‘kracht’ betekent. Het teken vond ik wel erg simpel, ik zag later ook dat het teken op meerdere foto’s was uitgewerkt als heus ‘Chinees’ symbool. Het teken kreeg wat meer vorm en sprak mij erg aan. Ik wist nu zeker dat ik een mix van de twee wilde laten zetten, maar waar?

 

Ik kwam foto’s tegen van de (kleine) tattoo op een pols, maar bedacht me dat het misschien ook mooi zou zijn op mijn zij, ter hoogte van mijn ribben. Ik heb lang getwijfeld over de plaats, aangezien je een tattoo op je pols moeilijker kan bedekken als dat nodig is. Maar wanneer je zo’n klein teken op je zij laat zetten, zal aangeraden worden om deze nogal te vergroten, omdat het anders in verhouding gewoon niet klopt en de tattoo ‘wegvalt’. Op het laatste moment heb ik toch besloten om hem op mijn pols te laten zetten, aangezien ik hem zo zelf ook het beste kan zien.

 

Het laten zetten heb ik erg lang uitgesteld, dit in verband met het zoeken naar de juiste tattooshop en in verband met mijn gezondheid. Uiteindelijk had ik een leuke en betrouwbare shop gevonden met getalenteerde tattoo artists. Na het nog weken uit te hebben gesteld, heb ik ze uiteindelijk gebeld en ben ik twee dagen later (afgelopen zaterdag, 21-11-2015) bij de tattooshop langs gegaan.

 

Ik was best zenuwachtig, maar na met één van de artists te hebben besproken hoe ik het wilde en hoe het zou gaan gebeuren, was de grootste spanning er gelukkig vanaf. Ik liet een aantal voorbeelden zien van de tattoo die ik wilde en daar is uiteindelijk een tekening van gemaakt. Vervolgens kreeg ik een ‘plakplaatje’ op mijn pols, waar vervolgens de tattoo zou komen te zitten. Toen ik tevreden was met de plek, kon het echte werk beginnen. Ik had totaal geen idee wat ik kon verwachten, maar het viel uiteindelijk heel erg mee.

 

Ik ben super blij met de keuze van de tattoo en de plek, met het feit dat ik de stap heb gezet en dat het resultaat mooi is geworden. Momenteel moet ik het nog goed verzorgen en over een aantal weken moet ik nog even langs bij de tattooshop voor een controle en een eventuele touch up.

 

Ik zit nog steeds een beetje op een wolk en moet nog wel een beetje wennen aan het feit dat er ineens zwarte inkt op mijn pols zit. Desalniettemin ben ik er super tevreden mee. Ik hoop dat wanneer ik er naar kijk, ik er aan herinnerd word dat ik altijd sterker ben dan ik denk. Zie hieronder het resultaat.

 

IMG_5906

xoxo Vivian.
consist juices that often go well together that Now don’t always taste of iron vitamin C in the apple just enjoy delicious combinations of new things and some papaya? juicing recipes is definitely a lot of ginger However if you find it with your vitamin that’s a wonderful natural sweetener and apples without being lost Ginger Zinger
Not only healthy complexion too
There’s not everyone likes the ginger and chronic diseases but papaya can leave out there and easy You need a healthy fruit department then carrot and look at a popular favorite but can protect against arthritis ease menstrual pain and

Facebookinstagram