Zo af en toe moet je even stil staan bij de dingen die je hebt en de dingen die je gelukkig en blij maken. Voor mij geldt heel vaak dat het de kleine dingetjes zijn waar ik blij van word. En het leek me leuk om deze vandaag met jullie te delen, inclusief wat foto’s.

 

 

 1. Huisdieren
  Animals bring so much joy! We hebben hier thuis een hond (Igor), een kat (Tijgetje) en een konijn (Joep) en het zijn de schattigste en leukste dieren ever haha. Ik kan er zo van genieten als de kat heerlijk in de zon ligt te slapen of te rollebollen of als de hond weer eens overenthousiast is, love it.

   

   

 2. Wandelen (met de hond)
  Eerder vond ik het nooit zo leuk om te wandelen, maar het afgelopen jaar ben ik het toch steeds meer gaan waarderen. Met de kou is natuurlijk altijd minder leuk, maar de omgeving hier is prachtig en in combinatie met een huppelend hondje is het geen probleem om op deze manier even een frisse neus te halen en wat beweging te krijgen.

   

   

 3. Als het zonnetje schijnt
  Ik vind het oprecht zo mooi als de zon schijnt. Vaak probeer ik onderweg tijdens het wandelen dan een mooie artsy foto te maken. Weet niet waarom, maar ik kan ook zo genieten van een mooie lucht en ben vaak de eerste die er iets over zegt.

   

   

 4. Een lekkere kop thee
  Hoewel ik het niet iedere dag drink, vind ik een kop thee echt heerlijk. Vooral een kruidige thee, waarbij je lekker kan ontspannen: like!

  IMG_6726

  © Lisette Venema

   

   

 5. Good food
  Oke, ik houd echt heel erg van eten.. Reden genoeg om er genoeg van tot me te nemen en er van te genieten toch?

   

   

 6. Wanneer ik mijn kamer heb opgeruimd
  Ja dit is wel een gevalletje apart, omdat ik mijn kamer gewoon niet zo vaak opruim (hoewel dit wel echt nodig is.. #sloddervos). Maar wanneer ik dan klaar ben met opruimen, kan ik daar best veel voldoening uit halen. Heerlijk slapen in een schoon bedje, alle spullen op de juiste plek.. Doet me er aan denken dat ik nodig weer moet opruimen..

  marie kondo

  Tegenwoordig ruim in mijn kamer net een beetje anders op, met behulp van de boeken van Marie Kondo. Echt een aanrader!

   

   

 7. Een lekker warm bad op zijn tijd
  Zoals je in mijn vorige artikel kon lezen, vind ik het heerlijk om zo nu en dan in bad te gaan. Vooral in combinatie met een lekker badproduct kan ik wel even vertoeven in de badkuip. Heerlijk wegdromen en even alles vergeten.

   

   

 8. Een goede serie volgen
  Als ik genoeg tijd heb en ik heb een serie gevonden die ik leuk vind, dan kan ik die uren achter elkaar kijken. Lekker comfortabel in bed, laptop erbij en eventueel wat te eten en een kop thee. Ik verbaas me er soms over hoe enthousiast ik over bepaalde series kan praten.. Ik heb er redelijk wat gekeken en ik vind ze allemaal goed.→ Lost, Dexter, Game of Thrones, The Walking Dead, New Girl, Orange Is The New Black, How I Met Your Mother, Modern Family en House of Cards.. dikke like!

   

   

 9. Lekkere geuren/parfum
  Ik heb een dingetje met geuren, ik krijg geuren soms nogal sterk binnen en dat is in het geval vieze geuren niet fijn, maar ik kan zo erg genieten van lekkere geuren. Als ik een lekker parfum heb of een Lush product dat lekker ruikt, dan moet ik hier af en toe gewoon even een paar keer aan ruiken, can’t help it.

   

   

 10. Quality time with my boyfriend
  I love quality time with le boyfriend. Al is het een serie kijken op zondag of een dagje de stad in, ik kan er zo van genieten ❤Koen en ik 1.png

 

Dit waren mijn little happy moments, ik ben ook benieuwd naar die van jullie. Wat zijn jouw little happy moments? Laat het me weten in een reactie! 🙂

 

xoxo Vivian.

Facebookinstagram