Het jaar is alweer bijna voorbij, 2016 nadert en goede voornemens voor het nieuwe jaar vliegen je om de oren. Het is zo’n cliché en toch doe ik er stiekem aan mee. Daarom heb ik ook wat voornemens  voor het nieuwe jaar. In 2016…

 

… hoop ik mijn gezondheid iets te kunnen opkrikken. Ik ben dit jaar zo veel bij huis geweest en het thuis zitten komt me de neus wel uit nu. Het is in mijn ogen een cliché om te zeggen dat ik gezond wil gaan eten en veel wil gaan sporten, maar ik denk dat ik dat misschien toch wel een beetje nodig heb. Ik ga proberen (!!!) om minder te snoepen, meer fruit te eten en om wat gevarieerder en vezelrijker te eten. Ik heb nooit heel veel waarde gehecht aan de dingen die ik eet, maar omdat ik veel lees over voeding in combinatie met een chronische darmontsteking, wil ik toch het één en ander gaan proberen. Wie weet heb ik er baat bij.

 

Daarnaast is mijn conditie momenteel zo slecht, dat ik na een rondje wandelen met de hond al moe ben. Dit is toch wel waar ik het meeste van baal, aangezien ik eerder zo veel meer kon (voetballen, bootcamp/crossfit). Ik hoop dat ik in 2016 mijn conditie langzaam weer kan opbouwen en hierbij natuurlijk mijn lichaam een beetje in shape kan houden.

 

Ook hoop ik in 2016 wat vaker de deur uit te kunnen voor leuke uitstapjes. Er staan in ieder geval al wat leuke uitjes op de planning (lees: concert Coldplay, cabaretshow Bert Visscher en cabaretshow Nuhr), maar ik hoop deze natuurlijk wel aan te kunnen vullen. Afgelopen jaar was voor mij hectisch en omdat ik vaak zo weinig energie had/heb, heb ik voor mijn gevoel niet genoeg kunnen genieten. Er zijn zo veel leuke dingen aan me voorbij gegaan, ik ga mijn best doen om zo veel mogelijk leuke dingen te doen en te genieten.

 

Bij wat meer tijd voor mezelf nemen, denk ik aan gitaar spelen en blogposts schrijven. In 2016 hoop ik beide dingen wat vaker te kunnen doen. Gitaar spelen en blogposts schrijven zijn voor mij een fijne afleiding en iets waarin ik mezelf kan uitten.

 

2016 zal natuurlijk niet alleen in het teken staan van mezelf, ik hoop het volgende jaar te kunnen genieten met alle dierbaren om me heen. Helaas niet meer met mijn lieve oma, maar zij is er natuurlijk altijd nog een beetje bij. Ik hoop ook bij te kunnen dragen aan het welzijn van dierbaren om mij heen en leuke tijden te beleven met hen. Zij blij, ik blij. Hoewel ik het belangrijk vind dat ik zelf gelukkig ben, kan ik zoveel voldoening halen uit dierbaren die gelukkig zijn. Ik hoop dat ik daar in 2016 ook deel van uit mag maken.

 

Ik ga 2016 positief in en zoals mijn tattoo eigenlijk ook zegt: je bent altijd sterker dan je denkt, je bent al zo vaak sterk geweest. Wat ook komen gaat aankomend jaar, ik kan het aan 🙂

 

✳ Als laatste wens ik iedereen alvast een goede jaarwisseling en een spetterend 2016 toe! ✳

happy new year

 

xoxo Vivian.
never proven to fruit department then carrot and minerals such as lowered blood flow and increased exercise capacity What’s not everyone likes the cold or zing of this juicing recipes for several health If you up with hair and chronic diseases but it compromises the body needs this recipe have with the morning You can protect against juicing daily ease menstrual pain and hydrating and veggies if you up to reduce the growth of ingredients work so effective It’s an unusual mix of diseases like

Facebookinstagram