Twee weken terug was ik in Amsterdam en ik wilde al een tijdje weer eens naar The Body Shop. Ik was heel benieuwd naar een aantal producten en eenmaal in de winkel kon ik het niet laten om wat producten mee naar huis te nemen..

 

 

Ik kon het niet laten en besloot om een aantal producten te kopen bij The Body Shop. Ik was al een tijdje benieuwd naar de Musk geuren, maar toen ik ze rook in de winkel vond ik ze toch niet zo bijzonder. Dus besloot ik nog wat andere geuren te proberen. Al een hele tijd heb ik een parfum op oliebasis in de geur Japanese Cherry Blossom en ik vind het echt een heerlijke geur. Ik vond het alleen jammer dat het op oliebasis is, daarom kocht ik de eau de toilette versie van de geur. Het is een heerlijke zoete (niet té) geur, die daarnaast ook enigszins fris is. Ik hou er van.

 

_DSC9832 (2).jpg

 

Daarnaast was ik door Mascha van Beautygloss heel erg benieuwd naar de Fuji Green Tea lijn en dan voornamelijk naar de geur. In de winkel rook ik de heerlijk frisse eau de cologne en ook deze besloot ik mee te nemen. Deze geur is denk ik wel meer geschikt voor wanneer het weer wat mooier is en als het wat warmer is.

 

_DSC9850 (2).jpg

 

Hoewel ik ook benieuwd was naar de Oils of Life productenlijn, vond ik deze toch iets te duur en net niet aantrekkelijk genoeg om aan te schaffen. En toen ik daar eenmaal aan het rondkijken was, besefte ik me dat ik eigenlijk nog genoeg soortgelijke producten in de kast heb liggen. Dus bij de lichaamsverzorging had ik weinig te zoeken. Voor mijn gezicht zocht ik echter nog wel iets, namelijk een serum of een nachtcrème. Eigenlijk zocht ik iets dat ik na het reinigen van mijn gezicht kon gebruiken en dat mijn gezicht zou voeden en tegelijkertijd verzorgen. Een aantal jaar geleden had ik een vitamine E dagcrème die mij goed beviel. Na een beetje rond zoeken en na het uitproberen van een aantal verschillende producten, kwam ik uit bij het vitamine E serum/olie. Ik heb dit product nu zo’n 1,5 week in gebruik en hij werkt goed. Ik breng hem aan na het reinigen van mijn huid en ik kan hem ’s nachts gewoon laten zitten. Hij trekt voor een groot deel in, mijn huid voelt na het intrekken niet super glad, maar wel goed gevoed. Hij laat in ieder geval niet zo’n vieze vettige olie laag achter, dus dat vind ik een pluspuntje.

 

_DSC9856 (2).jpg

 

Omdat ik member ben van de Love Your Body™ Club van The Body Shop, kreeg ik bij besteding van een bepaald bedrag ook nog een leuk pakketje met een aantal producten van de Strawberry lijn. In het doosje zat een lipbutter, een handcrème en een bodybutter, altijd handig om te hebben. Ook deze producten heb ik nu een aantal keer gebruikt en werken prima. De geur is wel super zoet, dus je moet er wel van houden. Hoewel ik de té zoete producten tegenwoordig wat vaker laat liggen, vind ik deze wel lekker. Voornamelijk de lipbutter vind ik fijn, aangezien ik de Shea lipbutter (die ik al een hele tijd heb) ook veel heb gebruikt. En daarnaast trekken de handcrème en de bodybutter goed en redelijk snel in je huid, voelt je huid hierna lekker zacht en gevoed aan en blijft de (aardbei) geur nog even hangen, alles wat ik zoek in zulke producten.

 

_DSC9865 (2).jpg

 

Na het kopen van deze producten, besef ik me eigenlijk dat ik wat vaker naar de winkel van The Body Shop moet gaan. Ik lees en hoor de laatste tijd zoveel over The Body Shop via Blogs en via Youtube, ze hebben de laatste tijd veel nieuwe productlijnen geïntroduceerd. Toen ik in Amsterdam in de winkel was, heb ik helaas niet alles/veel kunnen uitproberen. Nog een reden om binnenkort nog eens de winkel in te gaan haha 🙂

 

xoxo Vivian.

 

 

Facebookinstagram