Als kind zijnde werd er met mij afgesproken dat ik gaatjes mocht laten schieten in mijn oor als ik mijn zwemdiploma zou halen. Hoe graag ik het toen ook wilde, het was zenuwslopend als je er eenmaal klaar zat om een oorbel in je oor te laten schieten…

 

Toen ik nog heel wat jaartjes jonger was, heb ik in mijn beide oren twee gaatjes laten schieten. De gekste oorknopjes combineerde ik met elkaar en in het begin vond ik het best wel stoer om twee gaatjes in beide oren te hebben.

 

Toen ik wat ouder werd, ging ik steeds minder oorbellen dragen en op een gegeven moment zijn beide achterste gaatjes dicht gegroeid. Na wat pogingen tot het doorprikken van de dichtgegroeide gaatjes (iew sounds gross, I know), was het toch zover gekomen dat ik er geen oorbellen meer in kon dragen. Ik heb het eigenlijk nooit erg gevonden en heb het eigenlijk altijd zo gelaten.

 

Totdat ik deze week op Jiami’s blog een artikeltje las over het laten schieten van een tweede gaatje. Hierbij had ze wat voorbeelden staan ter inspiratie, ik was meteen verkocht. Het combineren van verschillende kleine/subtiele oorbellen kan zo mooi staan.

 

Daarom ben ik vandaag naar de juwelier gegaan en heb ik mijn tweede gaatjes opnieuw laten schieten. Hoewel mijn oorlellen en mijn beide eerste gaatjes een beetje scheef en verschillend zijn, ben ik super blij met het resultaat. Ik geef toe dat het best een impulsieve actie was, maar ik sta er helemaal achter. Het voelde weer even alsof ik kind was, dat ik net mijn zwemdiploma’s had gehaald en dat ik gaatjes mocht laten schieten als cadeautje. Toch wel een klein beetje spannend, maar binnen no time was het klaar en het deed vrijwel geen pijn.

 

Voor minimaal 6 weken moet ik deze knopjes inhouden en daarna hoop ik eindeloos te kunnen combineren met verschillende oorbelletjes. Ook in combinatie met mijn piercing vind ik het heel erg tof. Op de foto had ik echter al wel gouden knopjes en een zilveren piercing in, niet een hele mooie combinatie met mijn nieuwe knopjes. Maar hé, ik was zo enthousiast dat ik eigenlijk niet kon wachten met het maken van een foto 🙂

IMG_6535[1]

 

xoxo Vivian.

 

Facebookinstagram