Als je mijn blog al iets langer volgt, dan weet je dat ik in januari een fotoshoot deed met Lisette. En begin mei was het weer tijd voor een nieuwe fotoshoot, waar ik je vandaag meer over ga vertellen..

 

Toen ik mijn blog net was begonnen, kreeg ik een berichtje van Lisette, waarna we een samenwerking zijn aangegaan. Lisette is fotografe en maakt echt hele mooie plaatjes. Ze heeft oog voor detail en is heel soepel in omgang. De foto’s destijds zijn heel mooi geworden en dat smaakte naar meer!

 

Lisette is momenteel bezig om haar portfolio op te bouwen, zodat ze over enkele maanden een eigen site kan lanceren. Een tijdje terug ontving ik opnieuw een berichtje van haar met de vraag om nog eens een fotoshoot te doen. Daar zeg ik geen nee tegen, het is namelijk echt hartstikke leuk en gezellig om te doen. En ik vind fotografie zelf tegenwoordig ook heel interessant, dus ook leuk om dan via Lisette wat kennis op te doen en te zien hoe een fotoshoot in zijn werking gaat. Toevallig wilde mijn zus ook nog eens een fotoshoot doen, dus we konden het een beetje combineren. Voor mijn shoot, voor Lisette’s portfolio, maakten we foto’s rondom het thema ‘romantisch’.

 

Het was die dag echt prachtig weer (bijna 30 graden) en gelukkig was er niet té veel licht, waardoor de foto’s heel mooi gelukt zijn. Mijn zus en ik lieten om de beurt foto’s maken en voor mooie plekjes hoefden we niet eens ver de deur uit. Er stonden prachtige bloesembomen in Lisette’s die voor een mooie achtergrond dienden. En voor sommige andere foto’s hadden we enkel een witte muur nodig.

 

Bij deze een aantal foto’s…

 

 

 

Ik ben echt heel erg tevreden met de foto’s! Het is heel grappig, want binnen no time heeft Lisette een goed plaatje voor zich en heeft dan de foto al gemaakt. Ze werkt heel snel en goed, waardoor je niet minutenlang in dezelfde pose staat, wat ik persoonlijk heel fijn vind. Daarnaast kreeg ik goede aanwijzingen over hoe ik het beste kon poseren. We zijn met zijn drieën wel de hele middag zoet geweest, maar het resultaat is, naar mijn mening, dan ook kwalitatief goed.

 

Mocht je nou ook een fotoshoot willen doen, dan kan ik je zeker aanraden om eens (vrijblijvend) contact op te nemen met Lisette. Ze kan je dan precies uitleggen wat ze voor je kan betekenen en kan je helpen bij het verwezenlijken van je wensen rondom een fotoshoot. Haar website is nog niet klaar, maar mocht je nou wat meer werk van Lisette willen zien, klik dan hier voor haar Instagram feed of hier voor haar Facebook pagina.

 

En wil je zelf graag een fotoshoot boeken, dan kun je Lisette mailen via dit mail-adres: liz_venema@hotmail.com of neem contact met haar op via Instagram en/of Facebook (bovenstaande linkjes).


 

 

Wat vind jij van de foto’s? En zou je door het zien van deze foto’s ook overwegen om een fotoshoot te boeken bij Lisette? Laat het me weten 🙂

 

xoxo Vivian.

 

 

Facebookinstagram