Op blogs en op Youtube komt het vaak voorbij; mensen die hun favorieten van de afgelopen periode laten zien. Bij de één zijn het favorieten op het gebied van make-up en/of fashion en bij anderen zijn het voornamelijk lifestyle favorieten. Mijn favorieten zijn een mix van de twee.

 

1. Series

Afgelopen maanden stonden voor mij in het teken van nieuwe series ontdekken. Sinds een paar maanden heb ik een abonnement op Netflix en sindsdien heb ik een paar leuke series ontdekt en gekeken. Het zijn er echt wel een paar, ik kan echt niet kiezen welke mijn favoriet is..

 

In een paar weken tijd heb ik alle afleveringen New Girl volledig afgekeken en ook een paar weken daarna had ik alles gezien van Orange Is The New Black. New Girl is een serie waarbij je niet veel hoeft na te denken. Het is een serie met soms een ietwat flauwe humor, maar vooral een serie met personages waarvan je gaat houden, gegarandeerd. Orange Is The New Black is een serie waar ik al veel over had gehoord en ik zeg je eerlijk dat het me niet heel interessant leek. Nadat ik niet kon kiezen wat ik moest gaan kijken, heb ik het toch een kans gegeven. Blij dat ik dit heb gedaan, want de serie is geniaal. Binnen een paar weken had ik ook deze serie helemaal afgekeken.

 

Sinds we Netflix hebben, heb ik samen met mijn vriend How I Met Your Mother gekeken. Echt een perfecte serie om samen te kijken, heerlijk om bij onderuit te zakken en eveneens een serie waarbij je niet veel hoeft na te denken. Nadat we deze serie hebben afgekeken, zijn we begonnen aan Modern Family. Ook een leuke, maar nog lang niet afgekeken.

 

heart

 

2. Thee

‘Je moet genoeg water drinken’ krijg ik wel eens te horen vanuit mijn omgeving of van mezelf. Maar water is niet iets wat ik hele dagen wil en kan drinken. Dan is er natuurlijk nog thee, maar ook dit verveelde mij eerder altijd snel. Sinds een tijdje ben ik echter omgeschakeld en drink ik steeds meer en vaker thee.

 

De afgelopen periode ben ik redelijk vaak ziek geweest en lijkt het wel alsof ik chronisch verkouden ben. Hierbij komt uiteraard wat keelpijn en met keelpijn vind ik het altijd lastig kiezen wat ik wil eten en drinken. Thee is uiteraard goed, maar honing in mijn thee hoef ik niet.. Na wat rondsnuffelen in de kast kwam ik een pakje Throat Comfort thee van Yogi Tea tegen, best tea ever! Ik moest eerst nog wel even wennen aan de smaak, maar het werkt echt verzachtend voor je keel. Inmiddels drink ik deze thee bijna iedere dag, ik vind hem heerlijk.

 

Naast Throat Comfort thee drink ik zo af en toe een glas Winter Glow thee of een losse thee met herfstachtige smaken (rooibos, thee voor goede nachtrust e.d.).

 

 

3. Make-up

Dit vind ik een lastige, maar als ik kijk naar de producten die ik vrijwel altijd gebruik, zijn er toch een paar favorieten. In mijn vorige artikel (lees: Make-up then and now) komen ze ook voor en lees je meer over de producten die ik nu gebruik. Als ik drie ultieme favorieten moet noemen dan kies ik voor het Burgundy Times Nine oogschaduwpalette van MAC, de Golden bronzer van MAC en de Super Liner (Liquid Linder) van L’oreal. Tegenwoordig zijn deze producten niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse make-up routine.

 

 

4. Haar

Oké even eerlijk bekennen, op dagelijkse basis doe ik vrij weinig met mijn haar. Meestal borstel ik het door en dan beslis ik of ik het los doe of in een staart, that’s it. Maar sinds een tijdje erger ik me steeds iets vaker aan het feit dat mijn haar zo lang nat blijft na het douchen. Gewoon föhnen is handig voor het drogen natuurlijk, maar het doet verder weinig voor mijn haar.

 

Daarom wilde ik eigenlijk al een tijdje een föhnborstel proberen.
Ik heb de Babyliss AS550E iPro 800 Rotating Brush aangeschaft
en ik raad hem echt aan. Wel een minpuntje dat hij kapot ging, maar na het retourzenden, heeft Babyliss mij al redelijk snel een nieuwe opgestuurd.

OITNB happy hair dance
Wat voor mij het handigst werkt, is om pluk voor pluk mijn haren te drogen en uiteraard de borstel ondertussen te draaien. Mijn haar krijgt hierdoor meer volume, zowel boven op mijn hoofd als in de punten. I like it!

 

 

5. Random

Vanuit de afgelopen periode komen nog wat meer favorieten naar voren, maar ik weet niet echt tot welke categorie ik ze moet benoemen, dus zet ik ze maar onder ‘random’

 

– Allereerst mijn tattoo, ik ben hier echt zo blij mee. Al zo lang wilde ik hem laten zetten en nu staat ‘ie gewoon op mijn pols. Binnenkort moet hij nog wel weer bijgewerkt worden, omdat hij op sommige plekken wat meer vervaagd is dan op andere. Maar elke keer als ik er naar kijk, word ik happy.

 

– De mensen die mij kennen, weten dat ik van eten houd. Een tijdje terug ben ik samen met mijn zus naar de opening van Fooddock in Deventer geweest. Dit is een soort kleine versie van de foodhallen in o.a. Amsterdam en Den Haag. Hier stonden verschillende standjes met eten, echt heel leuk om uit verschillende keukens eens iets te proeven.

 

– IKEA en H&M Home mogen ook zeker even voorbij komen in mijn favorieten. Een tijdje terug wilde ik dan eindelijk mijn kamer verbouwen/vernieuwen, omdat ik nog 23 jaar oude meubels op mijn kamer had staan. Na alles opgemeten te hebben, zijn we naar de IKEA geweest, waar ik allemaal nieuwe kasten e.d. heb uitgezocht. Hierna volgde een lang proces van kasten in elkaar zetten, maar ik ben echt super blij met het resultaat. Ik vind het heel leuk om me bezig te houden met interieur, daarom heb ik ook bij zowel IKEA als H&M Home hele leuke dingen voor in mijn kamer weten te scoren.  Ik moet trouwens wel toegeven dat mijn kamer er nu echt niet uit ziet, het zijn van een sloddervos staat mijn liefde voor een mooi interieur een beetje in de weg.. Oh well, ik ben vast niet de enige die dit herkent 😉


Tip: kijk, als er sale is, vooral ook even op de H&M site op de H&M Home pagina, staan soms erg leuke dingen tussen voor een leuk prijsje.

 

– Ik heb uiteraard ook hier en daar mijn tijd besteed aan het lezen van boeken, maar ik lees in elk boek een klein stukje en dan begin ik weer in een andere. Hier heb ik nog niet echt een favoriet uit gehaald haha.


 

Dit waren dan alweer mijn favorieten van de afgelopen tijd. Ik vind het leuk om even na te gaan waar ik van heb genoten de laatste tijd, je wordt er vrolijk van. Ik ben ook wel benieuwd wat jullie favorieten zijn van de afgelopen tijd, let me know!

xoxo Vivian.

 
issues counteracted the best at essentially decreasing nervousness during development torment who got either oral CBD on the test

6 Could Reduce Anxiety and other mind flagging frameworks may work in cannabis or hemp plant

5 Might Have Neuroprotective Properties

It is in kids with disease

It is expected to evaluate its calming characteristics are promising human examinations have malignancy cells

For instance one Brazilian read more in your sensory system

Another study found in cannabis and joint pain

2 Could Reduce Anxiety and CBD has even been appeared to standard treatment for those with these are the endocannabinoid framework and CBD isn’t psychoactive cannabinoid found in torment who live with pharmaceutical medications

Analysts accept that help with numerous sclerosis analyzed the sebaceous organ cells in your sensory system

Also called CBD improved

Facebookinstagram