Even een kleine update over de afgelopen dagen en waarom het zo rustig was op mijn blog..

 

 

Zoals ik al eerder vertelde in mijn persoonlijke update, moest ik voor onderzoek naar het ziekenhuis. Twee weken terug was het dan eindelijk zo ver. Na een uitloop van zo’n 1,5 uur was ik dan eindelijk aan de beurt. Het onderzoek is heel apart en je krijgt alles mee, omdat je verder geen roesje krijgt o.i.d. Gelukkig duurde het onderzoek maar 10 minuutjes en kon er gelijk gezegd worden wat er aan de hand was. Mijn ontsteking is toch weer actief, zoals mijn arts mij al had verteld voordat ik het onderzoek had gehad. Het onderzoek gaf hierbij, in mijn opzicht, weinig toevoeging, ook omdat de situatie precies hetzelfde was als 3/4 jaar geleden. De ontsteking zat nog op precies dezelfde plek en is niet groter of kleiner geworden. Voor nu krijg ik medicatie/een kuur en daarmee is het hopelijk na ongeveer twee weken weer opgelost.

 

Daarnaast ben ik vorig weekend op een spontaan tripje geweest met mijn vriend naar Amsterdam. Zondag zijn we er met de trein heen gereisd, hebben we de stad gezien, geshopt en lekker gegeten. Maandag was het dan weer tijd om terug te gaan. Vervolgens ben ik nog een nacht bij mijn vriend geweest en de dag erna had ik alweer een afspraak in het ziekenhuis. Allemaal best drukke dagen, maar daarna had ik dan eindelijk weer een beetje rust.

 

De afgelopen twee weken was voor mij even een tijd om te ontspannen en bij te komen van alle stress en drukte van school. Daarnaast zat ik met alle drukte rondom het onderzoek en mijn gezondheid en vond ik het tijd om er even kort tussen uit te gaan. Ik heb een paar leuke en ontspannende dagen gehad, maar ik vind het nu toch wel weer tijd om iets te gaan doen. Ik kan niet té lang stil zitten haha.

 

Daarom ben ik van plan om me de komende dagen weer wat meer bezig te gaan houden met mijn blog en ik wil dus proberen om weer wat meer artikels te gaan plaatsen. Binnenkort dus te verwachten op mijn blog 🙂

 

xoxo Vivian.

 

 

Facebookinstagram